Ivan Benet

ivanbenet_titol

Diplomat en Art Dramàtic en l’especialitat d’Interpretació, obté el Premi Extraordinari de l’Institut del Teatre de Barcelona (1994-1998). Ha traduït, codirigit i interpretat Informe per a una acadèmia de Franz Kafka. Ha actuat en més d’una trentena d’espectacles teatrals, entre els quals destaquen Santa Nit de Cristina Genebat, dirigit per Julio Manrique i Xavi Ricart; Traduccions/Translations de Brian Friel, dirigit per Ferran Utzet; Roberto Zucco de Bernard-Marie Koltès, dirigit per Julio Manrique; Qui té por de Virginia Woolf ? d’Edward Albee, dirigit per Daniel Veronese; American Buffalo de David Mamet, dirigit per Julio Manrique; El quadern gris de Josep Pla, dirigit per Joan Ollé; European House, amb direcció i dramatúrgia d’Àlex Rigola; Santa Joana dels escorxadors de Bertolt Brecht, dirigit per Àlex Rigola; El miedo y la música, escrit i dirigit per Julio Manrique; Juli Cèsar de William Shakespeare, dirigit per Àlex Rigola; Escenes d’una execució de Howard Barker, dirigit per Ramon Simó, i La mare coratgei els seus fills de Bertolt Brecht, dirigit per Mario Gas. A la televisió ha actuat a Polseres vermelles, Ventdelplà i Porca misèria, totes a TV3. I al cinema participa a Cerca de tu casa d’Eduard Cortés. El 2015 rep el Premi de la Crítica Teatral de Barcelona a la millor interpretació protagonista pel seu treball a Informe per a una acadèmia.

Mamen Duch

mamenduch_titol

Poc després de diplomar-se en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), va formar T de Teatre i des de llavors ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges Paraula de poeta, a partir de poemes de Maria Mercè Marçal i dirigit per Jordi Mesalles, i Mitjanit a l’Starlit, de Michael Hastings i dirigit per Carles Lasarte. En televisió ha treballat a Tierra de lobos, La chica de ayer, Hospital Central, El comisario, La Sagrada Família (Dagoll Dagom), Ventdelplà, Efectes secundaris, Laia, el regal d’aniversari, La caixa sàvia, Estació d’enllaç, Tres estrelles (El Tricicle), Locos por la tele, Calle 13 i Crack. En cinema ha treballat a El cónsul de Sodoma de Sigfrid Monleón i Què t’hi jugues, Mari Pili? de Ventura Pons.

Marta Pérez

martaperez_titol

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1987), el 1995 va entrar a formar part de T de Teatre. A banda de participar en tots els projectes de la companyia, també ha dirigit Nelly Blue i Operació Moldàvia, interpretades per Albert Ribalta i Xavier Mira i escrita per tots tres. Ha treballat amb els directors de teatre Carol López, Esteve Ferrer, Josep Pere Peyró, Jaume Melendres, Miguel Casamayor, Teresa Vilardell i Frederic Roda. En televisió ha treballat a Gran Nord, La Sagrada Família (Dagoll Dagoll), Dones d’aigua, Efectes secundaris, Crònica negra, Plàstic, Hospital Central i El comisario. També ha participat en diverses pel·lícules, com ara Ahora o nunca de María Ripoll, La vida empieza hoy de Laura Mañá, Dones de Judith Colell, Nexus de Jordi Cadena, Cucarachas, de Toni Mora i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas.

Carme Pla

carmepla_titol

Membre de T de Teatre des dels inicis, ha participat en tots els projectes de la companyia. També ha participat en els muntatges Tres dones i un llop (de Javier Daulte, direcció de Carol López), Hamlet (de William Shakespeare, direcció d’Oriol Broggi), No és tan fàcil (de Paco Mir, direcció de Josep M. Mestres) i La filla del mar (d’Àngel Guimerà, direcció de Sergi Belbel), entre d’altres. Dirigeix i interpreta els espectacles unipersonals Contes sorneguers de Pere Calders i Humor humà. Ha participat en sèries i programes de televisió de TV3 (KMM, La Sagrada Família, Laura, Plats bruts, Efectes secundaris, Dones d’aigua, Tres pics i repicó, Tres estrelles d’El Tricicle), La 2 (Plàstic), Antena 3 TV (Los ladrones van a la oficina), Canal Plus (Crack) i Telecinco (Hospital Central). Ha participat en les pel·lícules El Olivo de Icíar Bollaín, La nit que va morir l’Elvis d’Oriol Ferrer, Ficció A la ciutat de Cesc Gay i No et tallis ni un pèl de Francesc Casanovas.

Albert Ribalta

albertribalta_titol

Diplomat en Interpretació per l’Institut del Teatre de Terrassa (1990) i diplomat en Direcció de Cinema pel CECC (1993). Ha treballat, entre d’altres, amb els directors Manuel Dueso, Julio Manrique, Josep Maria Mestres, Oriol Broggi, David Selvas, Carlota Subirós, Carol López, Xicu Massó, Ferran Madico i Àlex Rigola. Amb T de Teatre ha participat en els muntatges Delicades i Aventura!, d’Alfredo Sanzol, i a la sèrie de televisió Jet Lag (6 temporades) i ha coescrit, amb Xavier Mira i Marta Pérez, els muntatges Nelly Blue i Operació Moldàvia, dirigides per Marta Pérez i interpretades per ell i Xavier Mira. Amb Xavier Bertran va fundar la companyia La Mòmia i ha intervingut en tres muntatges de la companyia (Tracti’m de vos, Iconoclasta i De cara a la paret). També va ser membre fundador de la coral Follim Follam. Ha treballat en diverses sèries i programes de televisió, a TV3 (KMM, La Sagrada Família, Via Augusta, Plats bruts i Set de nit), Telecinco (Aída i Hospital Central) i Canal Plus (La noche americana).

Jordi Rico

jordirico_titol

Estudis d’Interpretació al Col·legi del Teatre de Barcelona (1993-1996) i a l’Estudi de Teatre amb Txiki Berraondo i Manuel Lillo (1995-1998) i seminaris d’interpretació amb Javier Daulte i Alejandro Masi (2002). Darrerament ha actuat a Els veïns de dalt, dirigit per Cesc Gay, i Timó d’Atenes, dirigit per David Selvas. Amb T de Teatre ha estrenat dos espectacles, Delicades i Aventura!, d’Alfredo Sanzol. Ha treballat amb els directors teatrals Julio Manrique, Oriol Broggi, Teresa Vilardell, Pau Carrió, Carme Portaceli, Joan Font, Ferran Madico i Javier Daulte, entre d’altres. Amb Els Joglars va estrenar tres espectacles (Ubú president, Daaalí i La increïble història de Dr. Floit & Mr. Pla). També ha participat en les sèries de televisió La Sagrada Família (Dagoll Dagom), Porca misèria i la minisèrie Les veus del Pamano, totes a TV3, i Tierra de lobos, a Telecinco.

Àgata Roca

agataroca_titol

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), forma part de la companyia T de Teatre des dels seus inicis i ha participat en tots els seus muntatges i també en la sèrie Jet Lag. També ha treballat amb els directors teatrals Cesc Gay (Els veïns de dalt), Carol López (V.O.S. i Boulevard), Lluís Pasqual (Un dels últims vespres de carnaval), Pau Durà (Un aire de familia), Josep Montanyès (Maria Estuard)i Joan Ollé (Trio en mi bemol). Ha participat en les sèries de televisió KMM, La Sagrada Família (Dagoll Dagom), Ventdelplà, Laura, Sitges, Crims i Estació d’enllaç, entre d’altres. Ha participat en les pel·lícules Truman, V.O.S. i Ficció de Cesc Gay, Excuses! de Joel Joan, Las horas del día de Jaime Rosales, Dictado d’Antonio Chavarrías i Tots volem el millor per a ella de Mar Coll.

Marc Rodríguez

marcrodriguez_titol

Diplomat en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (2000). Ha estat dirigit per Rafel Duran (València, Una vida de teatre i La dama enamorada), Àlex Rigola (Titus Andrònic, Juli César, El buñuelo de Hamlet, Días mejores, MCBETH, Coriolà i The End), Carme Portaceli (El retorn al desert i Hamlet- Machine), Julio Manrique (La forma de les coses, American Buffalo, L’arquitecte, Llum de guàrdiaLa partida), Joan Raja (L’inspector), Oriol Broggi (Hamlet), Sergi Belbel (Obra vista i En Pólvora), Xicu Masó (L’encarregat) i Raimon Molins (Litoral). Ha participat en les pel·lícules Et dec una nit de divendres de Dimas Rodríguez, Menú degustación de Roger Gual, Els nens salvatges de Patricia Ferreira, Dictado de Antonio Chavarrías, El Kaserón de Pau Martínez, Road Spain de Jordi Vidal, Tu vida en 65 minutos de María Ripoll i Salvador de Manuel Huerga. També ha participat en les sèries de televisió Polònia, Porca misèria, Ermessenda, MIR, Zoo i Jet Lag, entre d’altres, i als telefilms Meublé de Sílvia Munt, 14 d’abril: Macià contra Companys de Manuel Huerga, Morir en tres actes de David Pujol i Rapados de Roman Parrado. El 2008 rep el Premi de la Crítica Teatral de Barcelona pel seu treball a La forma de les coses.