Ultimes noticies

S’edita el text de Delicades d’Alfredo Sanzol

Comments Off on S’edita el text de Delicades d’Alfredo Sanzol 06 octubre 2011

S’edita el text de Delicades d’Alfredo Sanzol

Coincidint amb l’ inici de la Gira 2011 –2012, Edicions 62 ha publicat el text d’Alfredo Sanzol, amb traducció de Sergi Belbel, dins la seva col·lecció “El Galliner”.

L’humor és una constant en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol. Una manera de mirar la realitat que els ha unit per explicar Delicades; una història d’històries, de vegades no tan fràgils ni delicades.

Construïda amb fragments, trossos, amb elements que en aparença no tenen relació però que configuren un univers concret, en el qual un roser que era mort sobtadament ressuscita. Un pare es vol fer amic de la seva filla a Facebook. Unes germanes acomiaden el seu germà que se’n va a la guerra. Una pintora intenta amb tota la seva ànima vendre un quadre. Una dona necessita l’ajuda heroica dels seus veïns per matar un ratolí. Un percussionista d’una banda militar ofereix un concert de platerets. Un soldat envia un amic fotògraf a casa de la seva xicota perquè la fotografiï nua. Una àvia narra al seu nét el conte de santa Casilda, que va convertir les roses en pans…

Comments are closed.