Biografies

Àgata Roca

1 Comment 24 maig 2010

Àgata Roca

Diplomada en Interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (1990), forma part de la companyia T de Teatre des dels seus inicis i ha participat en tots els seus muntatges i també en la sèrie Jet Lag. També ha treballat amb els directors teatrals Carol López (V.O.S. i Boulevard), Lluís Pascual i Joan Ollé. Àgata Roca ha participat en les sèries de televisió La Sagrada Família (Dagoll Dagom), Ventdelplà, Laura (2 temporades), Sitges, Crims i Estació d’enllaç, i la minisèrie dirigida per Joaquim Ollistrell “Felipe y Letizia”

entre d’altres col·laboracions per a televisió. Ha participat en les pel·lícules Dictado de Antonio Chavarrias, V.O.S. i Ficció de Cesc Gay, Excuses! de Joel Joan i Las horas del día de Jaime Rosales. És intèrpret a l’obra de teatre Delicades de T de Teatre, dirigida per Alfredo Sanzol.

Trackbacks/Pingbacks

  1. T de Teatre estrena Delicades de Alfredo Sanzol al Grec Festival de Barcelona 2010 | Delicades - juny 22, 2010

    […] Sanzol, és interpretada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico i Àgata Roca amb l’humor característic en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol. Al texte va […]